Προεκλογικές ομιλίες και συναντήσεις

– Αύριο Κυριακή, 31 Οκτωβρίου στις 11.00 το πρωί, ομιλία υποψήφιας δημάρχου Δέσποινας Νάζου στην πλατεία Άνω Μεράς. Η επικεφαλής της Κ.Ε.Πο.Μ. θα επικεντρώσει την ομιλία της στα προβλήματα της Άνω Μεράς, ενώ θα εξαγγείλει το πρόγραμμα της Κίνησης για την περιοχή και θα αναφερθεί στα σημεία εκείνα της προτεινόμενης πολιτικής που αφορούν ολόκληρο το νησί της Μυκόνου.

– Τρίτη 2 Νοεμβρίου στις 7.00 το απόγευμα η θα γίνει κεντρική ομιλία της Δέσποινας Νάζου στο Γρυπάρειο. Με αιχμή στις προγραμματικές μας θέσεις και αναφορές στα όσα ταλαιπώρησαν τον τελευταίο καιρό τον Δήμο της Μυκόνου, η επικεφαλής της Κ.Ε.Πο.Μ. θα είναι για μια ακόμα φορά, σαφής στις προτάσεις της και σταθερή στην τακτική της να μην «τάζει λαγούς και πετραχείλια». Θα σταθεί κριτικά απέναντι σε πρακτικές που μας έφεραν σ’ αυτή την κατάσταση. Θα αναπτύξει πτυχές του προγράμματος και θα χαράξει τις προοπτικές εξόδου από την κρίση με στόχο το πέρασμα της αυτοδιοίκησης σε χέρια άξια, μυαλά καθαρά, πολίτες με πάθος για το νησί και σεβασμό σʼ όσους το κατοικούν κι όσους θα το κατοικήσουν στο μέλλον.

– Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στις 6.00 το απόγευμα, συνάντηση με τους αγγλόφωνους πολίτες της Μυκόνου στο εστιατόριο La Rosticceria (δίπλα στην εφορία). Μια κοινότητα εκατοντάδων ανθρώπων, που εδώ και χρόνια ζουν ανάμεσά μας, είτε σαν εργαζόμενοι, είτε σαν μόνιμοι κάτοικοι.  Αυτή η νέα κατ’ επιλογήν πατρίδα δεν τους έχει ποτέ αγκαλιάσει σαν ισότιμα μέλη. Για την Κ.Ε.Πο.Μ. αυτή θα είναι μια εξαιρετική αφορμή να επικοινωνήσει και δημόσια τις προγραμματικές της θέσεις σε ένα κοινό ιδιαίτερο, ένα κοινό υποψιασμένο και απαιτητικό.

Σε όλες τις ομιλίες-εκδηλώσεις την ομιλία της επικεφαλής θα πλαισιώσουν και στελέχη του συνδυασμού.

Συντάκτης: kepom

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου έχει έδρα τη Μύκονο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: