Θα σπάσει τώρα η ομερτά στο οικονομικό σκάνδαλο;

Κι ενώ σύμφωνα και με την εφημερίδα ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ «η ομερτά χτυπάει κόκκινο», σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ίδια εφημερίδα σε πρωτοσέλιδο σημείωμα, ο ένας από τους δυο προφυλακισμένους δημοτικούς υπαλλήλους ζήτησε να κάνει συμπληρωματική κατάθεση.

KOINH GNOMH 131212 TITLE

Απορία όλων στο νησί ήταν και παραμένει:

πώς σε ένα χορό εκατομμυρίων ευρώ, ένα λαϊκό παιδί, είτε έχει, είτε δεν έχει «βάλει το δάχτυλό του στο μέλι», πως δέχεται να σηκώσει ολόκληρο το βάρος της ευθύνης, χωρίς να δώσει επιπλέον στοιχεία για την τελική κατάληξη των χρημάτων;

KOINH GNOMH 131212 1 Artemis

Αύριο το πρωί, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, καταθέτει εκ νέου ενώπιον της Εφέτου Ανακρίτριας. Οι εξελίξεις από δω και μπρος μπορεί να αποδειχθούν συγκλονιστικές κι επιτέλους να έχουμε στοιχεία για την προσδοκούμενη «κάθαρση».
Η ουδέτερη όσο αφορά το νησί μας, εφημερίδα της Σύρου, επισημαίνει ότι κάποιοι κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα κι αναρωτιέται αν ο προφυλακισμένος δημοτικός υπάλληλος «θα δώσει ονόματα»!

KOINH GNOMH 131212 3Η 3η σελίδα του σημερινού φύλλου της ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ με ενδιαφέρον ρεπορτάζ για το θέμα των τραπεζικών υπαλλήλων, των αδιάκοπων πήγαιν’ έλα επιταγών προς είσπραξη, ανεξέλεγκτων καθώς αποδεικνύεται από τον Δήμο Μυκόνου, ώστε να διευκολύνεται το «πάρτυ των εκατομμυρίων». Δυστυχώς η «ομερτά κτυπάει κόκκινο» στο νησί, καθώς η ίδια η εφημερίδα συμπεραίνει.
Ελπίζουμε να μιλήσουν κάποιοι και η δικαιοσύνη να μπορέσει να κάνει τη δουλειά της υπό το φως της αλήθειας, ώστε να πληρώσουν οι πραγματικοί ένοχοι!

Συντάκτης: kepom

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου έχει έδρα τη Μύκονο.

2 σκέψεις σχετικά με το “Θα σπάσει τώρα η ομερτά στο οικονομικό σκάνδαλο;”

  1. Αγαπητέ «Mykoniaths» μα καλά στέλνετε σχόλιο με ψεύτικο e-mail?
    «…message was received at Fri, 14 Dec 2012 21:25:05 +0200
    —– The following addresses had permanent fatal errors —»
    και λέτε ενδιαφέροντα πράγματα. Κρίμα να μην έχετε το θάρρος της υπογραφής σας ή τουλάχιστον της πραγματικής ταυτότητας κι ας είν’ ψευδώνυμη.
    Αναπτύξτε αν θέλετε τις απόψεις σας, το βήμα της ΚΕΠΟΜ είναι ανοικτό και μην ανησυχείτε μπορούμε να διαφυλλάξουμε το δικαίωμα της ανωνυμίας σας προς τρίτους.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: