Πολίτες της Μυκόνου: άλλο ανάπτυξη κι εκσυχρονισμός κι άλλο υποβάθμιση

Η παραμονή της Δ.Ο.Υ. στη Μύκονο- Νίκη σταθμός για μελλοντικούς αγώνες
DOY MYKONOU

Η τελευταία απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για την μη κατάργηση έξι Δ.Ο.Υ., μεταξύ των οποίων και εκείνη της Μυκόνου, μας χαροποίησε ιδιαίτερα, διότι νιώσαμε πως οι αγωνιστικές κινητοποιήσεις μας δικαιώθηκαν.
Είναι από τις λίγες φορές που οι κάτοικοι της Μυκόνου, κινητοποιήθηκαν συλλογικά για θέμα που τους αφορούσε άμεσα, με αποτέλεσμα η φωνή μας να ακουστεί δυνατά στο Υπουργείο Οικονομικών.
Ο διαρκής αγώνας μας σε συνεργασία με τον Δήμο Μυκόνου, πίεσε τους πολιτικούς να πάρουν θέση και να αναλάβουν τις ευθύνες που τους αναλογούν σε ένα θέμα που αφορούσε όλους μας, αναγνωρίζοντας έμμεσα την προχειρότητα του νομοσχεδίου.
Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε την αναγκαιότητα της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών, αλλά αυτό απαιτεί χρόνο προσαρμογής και τελειοποίησης για την πάταξη της γραφειοκρατίας και την πιο άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών άρα και την εξοικονόμηση δημοσιονομικών δαπανών.

Επομένως είναι άδικο να ταλαιπωρούνται οι πολίτες, οι λογιστές και οι υπάλληλοι των ΔΟΥ πριν ολοκληρωθεί η οργάνωση των νέων υπηρεσιών.

Για αυτόν τον λόγο συμπαραστεκόμαστε στους υπόλοιπους νησιωτικούς Δήμους, οι οποίοι συνεχίζουν τον αγώνα τους για την παραμονή των ΔΟΥ, ενάντια στην υποβάθμιση της ποιότητας ζωής τους, υπερασπιζόμενοι την νησιωτικότητα ως αναφαίρετο συνταγματικό τους δικαίωμα.
Η κίνηση μας αυτή, αποδεικνύει για ακόμη μια φορά, πως η συσπείρωση των πολιτών της Μυκόνου με την συλλογή υπογραφών σε ψήφισμα διαμαρτυρίας, με συνεχή αγώνα, αλληλεγγύη, επιμονή και υπομονή, έφερε μια νίκη και τόνωσε με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία τους πολίτες για μελλοντικούς αγώνες!

Πολίτες της Μυκόνου.

Συντάκτης: kepom

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου έχει έδρα τη Μύκονο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: