Με την Άννα Καμμή δυναμικά η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014

ANNA KAMMH-FOTO 14 lowΜε βαθιά μέσα μας ριζωμένη την πεποίθηση ότι η Μύκονος βρίσκεται σε αποφασιστική καμπή της νεώτερης ιστορίας της, ότι χρειάζεται όλες τις δημοκρατικές φωνές που μπορούν να συντελέσουν στην αλλαγή και ότι οι πολίτες πρέπει να είναι ενεργοί και παρόντες, η Κ.Ε.ΠΟ.Μ. κατεβαίνει δυναμικά στο στίβο των Δημοτικών Εκλογών.

Μαζί μας ευαισθητοποιημένοι συμπολίτες μας που ισότιμα και καθαρά, χωρίς συναλλαγές και αστερίσκους, συμπαρατάσσονται στο πλαίσιο γνωστών αγωνιστικών, διεκδικητικών και ξεκάθαρων θέσεων. Μαζί θα διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα για τον δήμο της Μυκόνου.

Καθήκον μας να διαφυλάξουμε τις κατακτήσεις μας και να αντιπαρατεθούμε σε όσα κάποιοι κύκλοι απεργάστηκαν και δυστυχώς θρασύτατα εξακολουθούν να απεργάζονται σε εθνικό και τοπικό επίπεδο. Υψώσαμε τείχος μπροστά σε κείνους που λεηλάτησαν τον πλούτο του νησιού μας στο παρελθόν. Υψώνουμε και σήμερα ένα ανάχωμα για να μην περάσουν διχαστικές και οπισθοδρομικές τακτικές, που μέσα από ανίερες συμμαχίες στοχεύουν στη διαιώνιση της κατάστασης που βιώσαμε. Η Μύκονος, είτε το θέλουν κάποιοι είτε όχι, θα προχωρήσει μπροστά και είμαστε εμείς με τις επεξεργασμένες θέσεις μας και την καθαρή φωνή μας που θα εγγυηθούμε γι αυτό.

Οι θέσεις μας υπήρξαν πάντα γνωστές και έγκαιρα γνωστοποιημένες στους συμπολίτες μας.

Οι θέσεις μας ήταν πάντα βγαλμένες μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Οι θέσεις μας είναι πάντα διαυγείς και διάφανες.

Το ίδιο γνωστή, διάφανη, δημοκρατική και διαυγής είναι η συμμετοχή μας στα κοινά της Μυκόνου.

Αυτές τις θέσεις καλείται να υπηρετήσει σαν επικεφαλής της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου η Άννα Καμμή, γνωστή για την αγωνιστικότητά της και δοκιμασμένη στα κοινά σε όλα τα επίπεδα.

Καιρός να ενδυναμώσουμε τις άμυνές μας.

Καιρός να δώσουμε αξία και δύναμη στον ενεργό πολίτη.

Καιρός να ψηφίσουμε με την καρδιά μας.

Καιρός να γυρίσουμε σελίδα.

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου

Βιογραφικό της Άννας Καμμή

Γεννήθηκε στην Μύκονο τον Φεβρουάριο του 1966.

Αποφοίτησε το 1989 από το τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πάντειου Πανεπιστημίου. Μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Για πολλά χρόνια ασχολείται στον Τουρισμό ως υπεύθυνη Τουριστικού Γραφείου. Από το 2012 παρακολουθεί τμήμα e-learning του Πανεπιστημίου Αιγαίου, «Οργάνωση και Διοίκηση Τουριστικών επιχειρήσεων».
Είναι παντρεμένη με τον Γαρύφαλλο Γαρυφάλλου και μητέρα τριών παιδιών.

Στις εκλογές του 2010 συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της ΚΕΠΟΜ και από το 2012 είναι Δημοτική Σύμβουλος στον Δήμο Μυκόνου, Γραμματέας του ΔΣ του Δήμου καθώς και μέλος της Α΄Βάθμιας Σχολικής Επιτροπής και της Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου.

Πεποίθησή της: Είναι υποχρέωση όλων μας ή ενεργή συμμετοχή στα κοινά. H οικογενειακή της παράδοση και η προσωπική της διαδρομή το αποδεικνύει. Από τα μαθητικά της χρόνια έως σήμερα είναι παρούσα σε συλλογικότητες που την αφορούσαν, μαθητικές και φοιτητικές , συλλόγους γονέων, πολιτιστικούς συλλόγους και κινήσεις πολιτών.

Η πορεία αυτή την έχει διδάξει πως τίποτα δεν χαρίζεται. Όλα κατακτώνται με συνεχείς αγώνες και διεκδικήσεις!

Με την συμμετοχή της στο ψηφοδέλτιο της ΚΕΠΟΜ επιδιώκει να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις και από οποιαδήποτε θέση κληθεί να υπηρετήσει στην προάσπιση και τον εκδημοκρατισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την αξιοκρατία, την διαφάνεια, το νοικοκύρεμα και στην αλλαγή που χρειάζεται η Διοίκηση του Δήμου Μυκόνου.

Συντάκτης: kepom

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου έχει έδρα τη Μύκονο.

24 σκέψεις σχετικά με το “Με την Άννα Καμμή δυναμικά η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014”

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: