Η ΚΕΠΟΜ, για έναν τίμιο πολιτικό αγώνα!

propaganda ΚΕΠΟΜΗ ΚΕΠΟΜ είναι αποφασισμένη να κρατήσει την προεκλογική της εκστρατεία σε σοβαρό πολιτικό επίπεδο.
Λυπάται προκαταβολικά για όσα απειλητικά προαναγγέλλονται κι όσα άρχισαν ήδη να ορίζουν τον κατήφορο δυνάμεων που παίζουν για μια ακόμα φορά το παιχνίδι του σκοταδισμού κι εν τέλει του εκφασισμού της δημόσιας ζωής και της ανέντιμης πολιτικής αντιπαράθεσης.
Η ΚΕΠΟΜ έχει συνομιλήσει με δεκάδες συμπολιτών μας προεκλογικά. Κάποιοι συντάχτηκαν ήδη στο ψηφοδέλτιό της, κάποιοι υποστηρίζουν σθεναρά την προσπάθεια από διάφορες θέσεις.
Ενημερώνουμε ότι τα «πολιτικά μυστικά» που αφορούν στους ανθυποψηφίους πολιτικούς συνδυασμούς, που μας έχουν εκμυστηρευτεί πρώην ή και ανανήψαντα στελέχη τους, τα κρατάμε καλά φυλαγμένα.
Από εμάς δεν κινδυνεύουν να ολισθήσουν σε διαρροές, ούτε θα κάνουμε τις φιλικές και αυστηρά προσωπικές κουβέντες θέμα πολιτικής αντιπαράθεσης.
Γνωρίζουμε από fair play και τίμιο αγώνα.
Ο μόνος κίνδυνος τον οποίον οφείλουν να αποσωβήσουν είναι μέσα τους. Είναι οι επιλογές τους. Κυρίως είναι εκείνος των μεγαλόσχημων ηγετίσκων που προσωρινά αποφάσισαν να ακολουθήσουν και οι δημόσιες εμφανείς και αφανείς συμπεριφορές τους.

Κατά τ’ άλλα με τις υγιείς δυνάμεις αυτού του τόπου το ραντεβού είναι μετά τις εκλογές στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, εκεί που θα δοθεί η πραγματική μάχη και όχι στα παραπολιτικά κουτσομπολιά και στις κακεντρέχιες από όπου κι αν αυτές εκπορεύονται.

Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου
22 Απριλίου 2014

Συντάκτης: kepom

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου έχει έδρα τη Μύκονο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s