Πέμπτη 27.11.14, συνεδρίαση Δ.Σ. με θέματα: Παραχώρηση Αεροδρομίου Μυκόνου, ίδρυση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής, πορεία εκτέλεσης προϋπόλογισμού 2014 κ.ά

Ύστερα από πρόταση της Κίνησης Ενεργών Πολιτών Μυκόνου που έγινε ομόφωνα αποδεκτή στη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ., το πολύ σημαντικό θέμα της εκχώρησης του αεροδρομίου Μυκόνου σε ιδιωτική εταιρία  έρχεται προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. Το κατεπείγον του θέματος έγκειται στο γεγονός ότι αναμένεται εντός των ημερών να έχουμε οριστικές αποφάσεις και ο Δήμος Μυκόνου δεν έχει πάρει θέση για ένα τόσο σημαντικό θέμα που αφορά το μέλλον του τόπου μας. Το θέμα είναι σημαντικό για οικονομικους, κοινωνικούς και εθνικούς λόγους γι αυτό και πανελλαδικά έχει αναπτυχθεί το τελευταίο διάστημα ένα μεγάλο κύμα διαμαρτυρίας στο οποίο συμμετέχουν άτομα, επαγγελματικά σωματεία, σύλλογοι, φορείς, Δήμοι κ.ά.

Στο Δ.Σ. επίσης θα συζητηθούν θέματα όπως η σύσταση Επιτροπής Τουριστικής Προβολής καθώς και οι 3μηνιαίες εκθέσεις για την εκτέλεση του Προϋπολογισμού.
Η τακτική αυτή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου προγραμματίζεται για την Πέμπτη 27 του μηνός Νοεμβρίου και ώρα 18:30 προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν από το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσεις επί των παρακάτω αναφερομένων θεμάτων:
1) Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Μυκόνου Α΄ τριμήνου 2014, με την υποβολή της υπ’ αρ. 33/2014 απόφαση της Ο.Ε.
2) Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Μυκόνου Β΄ τριμήνου 2014, με την υποβολή της υπ’ αρ. 63/2014 απόφαση της Ο.Ε.
3) Έγκριση τριμηνιαίας έκθεσης εκτέλεσης προϋπολογισμού Δήμου Μυκόνου Γ΄ τριμήνου 2014, με την υποβολή της υπ’ αρ. 113/2014 απόφαση της Ο.Ε.
4) Συγκρότηση επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου Μυκόνου, σύμφωνα με το άρθρο 70 του Ν. 3852/2010.
5) Συγκρότηση επιτροπής Φιλικού Διακανονισμού διαφορών μεταξύ προμηθευτών και καταναλωτών του Δήμου Μυκόνου, σύμφωνα με το άρθρο 94 του Ν. 3852/2010.
6) Περί ενεργειών του Δήμου Μυκόνου σχετικά με την παραχώρηση εκμετάλλευσης του Αεροδρομίου Μυκόνου.
7) Χορήγηση αδειών άσκησης υπαίθριου στασίμου εμπορίου σε παραγωγούς προϊόντων γής και αλιείας του Δήμου Μυκόνου.
8) Εξέταση διαφόρων θεμάτων, εγγράφων, αιτήσεων κλπ.

Συντάκτης: kepom

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου έχει έδρα τη Μύκονο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s