Συνεδρίαση Συμβουλίου Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων

Μόνιμη και σχεδόν μοναδική θεματολογία στις συνεδριάσεις του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων οι άδειες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και αυτή την περίοδο κυρίως οι ανανεώσεις, οι παρατάσεις και οι εγκρίσεις για άδειες μουσικής. Θέματα απλά που όμως τα κάνουμε δύσκολα δεδομένου ότι δεν έχουμε μια συγκεκριμένη απόφαση που να λέει ποιες κατηγορίες δικαιούνται τι και πότε και για πόσο.
Μια τυπική διαδικασία είναι φορες που καταλήγει σε πολιτικά παιχνίδια και χωρισμό των επαγγελματιών συμπολιτών μας σε «δικούς μας και μη».
Παραμένουμε σταθεροί στο αίτημα να αποφασισθούν μέτρα ίδια για όλους ανά κατηγορίες.

ΘΕΜΑ: « Πρόσκληση συνεδριάσεως του Συμβουλίου
της Δημοτικής Κοινότητας Μυκονίων».

Την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 και ώρα 15:00 μ.μ θα συζητηθούν και θα ληφθούν από το Συμβούλιο αποφάσεις επί των κάτωθι αναφερομένων θεμάτων:

1. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής ετήσιας διάρκειας και παράταση αυτής για το κατάστημα ¨ΜΕΧ (ΜΕΞ) ¨της ΑΣΗΜΟΜΥΤΗ ΜΑΡΙΑΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ στη θέση Λάκκα Μυκόνου.
2. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής τριετούς διάρκειας και παράταση αυτής για το κατάστημα ¨@ 54¨ του LEWIS MARK NEIL του ROGER στη θέση Πλατεία Μαντώ- Παραλία Χώρας Μυκόνου.
3. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής ετήσιας διάρκειας και παράταση αυτής για το κατάστημα ¨ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ¨ του ΚΟΥΤΣΟΔΟΝΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ του ΑΝΔΡΕΑ στη θέση Πόρτα της Πόλεως Μυκόνου.
4. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής ετήσιας διάρκειας και παράταση αυτής για κατάστημα εντός του ξενοδοχείου ¨MYKONOS AMMOS¨ της εταιρείας CLUB MYKONOS A.E. στη θέση Ορνός Μυκόνου.
5. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής ετήσιας διάρκειας και παράταση αυτής για το κατάστημα ¨ΦΑΡΙΝΑ (FARINA)¨ της εταιρείας CLUB MYKONOS A.E. στη θέση Ορνός Μυκόνου.
6. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής ετήσιας διάρκειας και παράταση αυτής για το κατάστημα ¨ΡΑΨΩΔΙΑ¨ του ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΥ ΙΩΑΝΝΗ του ΜΑΝΟΥΣΟΥ επί της οδού Αγ. Αναργύρων 22 της Πόλεως Μυκόνου.
7. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής ετήσιας διάρκειας και παράταση αυτής για το κατάστημα ¨DOWN UNDER¨ του ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ στην θέση Στενό Γιαλού- Πόρτα της Πόλεως Μυκόνου.
8. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής ετήσιας διάρκειας και παράταση αυτής για το κατάστημα ¨ARGO¨ της ΜΑΡΙΝΑΣ ΓΡΥΠΑΡΗ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ στην θέση Αγ. Παρασκευή της Πόλεως Μυκόνου.
9. Αίτηση για χορήγηση άδειας μουσικής τριετούς διάρκειας και παράταση αυτής για το κατάστημα ¨ΜΑΣΑ ΧΑΨΑ¨ της ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΣ ΣΚΑΓΙΑ του ΜΑΡΚΟΥ στην θέση Βουγλί Μυκόνου.

10. Εξέταση διαφόρων θεμάτων, εγγράφων και αιτήσεων.

Συντάκτης: kepom

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυκόνου έχει έδρα τη Μύκονο.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: