11 σκέψεις σχετικά με το “Eπικοινωνία | Contact”

 1. ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΝΙΩΤΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΛΩΡΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΕΙΡΗΝΗ

 2. Παύω να ελπίζω, ΔΙΕΚΔΙΚΩ

  Επιτέλους. Τελικά αυτές οι εκλογές απέκτησαν ουσία. Υπάρχει λόγος να δούμε, να αφουγκραστούμε και να συμμετέχουμε. Μια διαφορετική , περήφανη , αληθινή φωνή ορθώνεται. Δεν το είχαμε συνηθίσει αυτό. Κανονικά στην Μύκονο υπάρχει μόνο μια φωνή, που πότε υπνωτίζει και πότε διατάζει. Κανονικά στην Μύκονο κερδίζει το μπετόν, τα γεφυράκια και κάθε λογής ρουσφέτι, κανονικά κάποιοι ξεπληρώνουν χάρες με τις ψήφους τους και κάποιοι άλλοι χρηματίζονται. Κανονικά το κόμμα δίνει το χρίσμα και οι άλλοι ακολουθούν.
  Έτσι γινόταν παλαιότερα , βέβαια όχι πάντα και όχι απ’ όλους. Και φέτος θα τα δούμε όλα αυτά , όπως είδαμε τις μεταγραφές, το ψηφοπάζαρο του γιαλού και τόσα άλλα που ναι μεν μας αποδεικνύουν γιατί πιάσαμε πάτο αλλά επίσης μας θυμώνουν και μας προσβάλουν. Χρησιμοποιώ τον πληθυντικό , πιστεύοντας ότι έτσι αντιλαμβάνονται τα πράγματα οι περισσότεροι από εμάς. Εμάς τους εργαζόμενους του νησιού, που το κάναμε πατρίδα , που δεν ζητήσαμε χάρες, που δεν προκαλούμε με την συμπεριφορά μας και προσπαθούμε να μην χειροτερεύουμε τον τόπο που αγαπήσαμε.
  Επιτέλους δεν βλέπουμε μόνο στημένα προγράμματα , ατέλειωτα θα , έργα ,έργα έργα. Όλοι θα κάνουνε έργα , θα εξαφανίσουν τα σκουπίδια, θα γίνουν υπόγεια παρκινγκ, αθλητικά κέντρα και άλλα πολλά. Όλοι θα προασπίσουν και θα αυξήσουν τον τουρισμό , όλοι θα ζούμε καλύτερα και κυρίως πλουσιότερα. Δεν είναι ότι είμαι δύσπιστος προς όλους αυτούς μόνο που πιστεύω ότι για να γίνει η ζωή μου καλύτερη δεν είναι μόνο τα έργα, δεν είναι τα σκουπίδια και τα γήπεδα, δεν είναι οι δρόμοι και το καθαρό νερό. Φυσικά όλα αυτά είναι αναγκαία και απαραίτητα , αλλά η ουσία για μένα βρίσκεται αλλού.
  Αυτό που πρωτεύει είναι να αλλάξουμε συμπεριφορά να αλλάξουμε σκέψη και βλέμμα. Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε το συμφέρον της κοινωνίας. Να δεχτούμε την κοινωνία μας και όλα τις τα φάσματα, τους μετανάστες , τους εργαζόμενους, τους αγρότες. Κοινωνία δεν είναι μόνο οι επιχειρήσεις, ευτυχία δεν είναι μόνο το χρήμα , το χρήμα δεν φέρνει καν ποιότητα ζωής. Δεν είναι πρόοδος ότι από τα γαϊδουράκια φτάσαμε στα τζιπ, δεν είναι πρόοδος ότι από τις ομορφότερες παραλίες των Κυκλάδων καταλήξαμε να ψάχνουμε την άμμο ανάμεσα στις ομπρέλες. Δεν είναι πρόοδος ότι κάναμε στεριά την θάλασσα, δεν είναι πρόοδος ότι δεν υπάρχει κορφή χωρίς πισίνα.
  Οικειοποιούμαστε χρόνια τώρα κάτι που δεν μας ανήκει. Το νησί. Το χαλάμε και το μολύνουμε διαρκώς τα τελευταία 30 χρόνια και μάλιστα είμαστε και περήφανοι γι’ αυτό. Δεν είναι όμως έτσι , αγαπημένοι φίλοι και συγχωριανοί. Δέχομαι την εξέλιξη , την αλλαγή , την ανάπτυξη, με ένα όρο. Να προστατεύει τον τόπο και τους κατοίκους.
  Δυστυχώς τα αναγκαία δεν τηρηθήκαν ποτέ. Η Μύκονος πλήρωσε ακριβά το τίμημα να αγαπηθεί από τον κόσμο. Να με συγχωρέσετε αλλά την ξεπουλήσανε και μάλιστα νταβατζίδικα , με το έτσι θέλω και με την ανοχή πολλών που άρπαζαν τα ψίχουλα που έπεφταν απ’ το τραπέζι. Πρέπει να δούμε την πραγματικότητα κάποια στιγμή πριν είναι τελείως αργά. Πρέπει να δούμε πίσω απ’ την βιτρίνα. Τα υπόγεια με τους στοιβαγμένους εργαζόμενους , τα ατυχήματα, τους ξυλοδαρμούς , την διακίνηση ναρκωτικών, την πορνεία, την κατά εξακολούθηση παράνομη οικοδόμηση, τους αστυνόμους που εκτελούν χρέη σεκιριτι, την δολοφονία που ήταν μια τραγική κατάληξη ενός φαινομένου που υπήρχε και υπάρχει και άλλα τόσα που συμβαίνουν και όλοι τα ξέρουμε.
  Αυτά βεβαία από κάπου αρχίζουν , μπολιαστήκαμε με αυτήν την νοοτροπία. Ο καθένας κάνει ότι γουστάρει , φτάνει να είναι δικός μας. Όλα και όλα , η μαφιόζικη αλληλεγγύη δεν έσπασε ποτέ, ούτε τώρα θα σπάσει απλώς ξαναμοιράζεται η πίττα. Οι περισσότεροι δυστυχώς είναι εγκλωβισμένοι. Έχουν επωφεληθεί απ’ την κατάσταση και έχουν την ψήφο τους για αντίτιμο. Κάποια στιγμή όμως έρχεται το τέρμα. Είναι καταστροφικό για τον τόπο και για όλους εμάς να συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση. Πρέπει ο καθένας να κινηθεί με βάση το ωφέλιμο της κοινωνίας . Πρέπει ο καθένας να κοιτάξει τι γίνεται και δίπλα από αυτόν. Βεβαίως με το να επιρρίπτουμε συνεχώς ευθύνες στους πολιτικούς του τόπου μας βοηθά να ξεπερνάμε τις ενοχές, άλλα είναι μάταιο, όπως μάταιο είναι να κλείνουμε τα μάτια στην καθημερινότητα μας. Γιατί ο καθένας ξεχωριστά βιώνει τα θετικά και τα αρνητικά της σημερινής κατάστασης.
  Στην σημερινή κατάσταση έχουμε μερίδιο ευθύνης ο καθένας ατομικά. Η ανοχή κατά μια έννοια θεωρείται συμμετοχή. Εδώ είναι το ζητούμενο. Να συσπειρωθούν όλοι. Όλοι ,κάνεις δεν περισσεύει. Με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας. Να διαμορφώσει επιτέλους η κοινωνία τις αλλαγές. Αλλαγές , ούτε γκρίνια ούτε κόντρα. Με ελεύθερη δημοκρατική σκέψη. Γιατί η ελευθερία και η ανιδιοτέλεια θα φέρουν την διέξοδο και την δημιουργία. Ανεξάρτητα από εκλογικά συστήματα. Οι εκλογές είναι ένα βήμα ,αλλά τα πράγματα δεν τελειώνουν εκεί. Με άμεση δημοκρατία και δράσεις σε ότι μας αφορά.
  Με αφετηρία την ΚΕΠΟΜ, μέχρι την νίκη και την ανατροπή. Με ανοιχτές διαδικασίες και συνελεύσεις . Με συντροφικότητα και αλληλεγγύη. Μέχρι το νησί να είναι περήφανο για μας και να του επιστρέψουμε ότι απλόχερα μας έχει χαρίσει.
  Καλή δύναμη
  Καλφάκης Δημήτρης

 3. μεταξύ αστείου και σοβαρού

  Αγανάκτηση!
  Καταρχήν , χαιρετίζω όλους τους «χαμογελαστούς» που αγωνιστήκαν και αγωνίζονται εκφράζοντας μια διαφορετική φωνή. Μπράβο σας που δώσατε αυτήν την μάχη για όλους μας, ακόμα και για μας που δεν ενεργήσαμε με όλες μας τις δυνάμεις.
  Επιτρέψτε μου όμως να κάνω και εγώ την κριτική μου για τον τρόπο που την δώσατε.
  Λανθάνετε όταν λέτε ότι είστε κερδισμένοι, πόσα ρουσφέτια νομίζετε ότι μπορεί να κάνει η Δέσποινα; Η μοναδική παρουσία στο δημοτικό συμβούλιο δεν θα μας βοηθήσει. Έτσι δεν βάζουμε τις βάσεις για τις επόμενες εκλογές, έτσι δεν θα δημιουργήσουμε δέσμιους ψηφοφόρους – χειροκροτητές. Αυτό με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ενδεχομένως δεν θα κερδίσουμε τις επόμενες εκλογές. Εντάξει για σας ίσως να έχετε διαφορετικά ζητούμενα αλλά σκεφτείτε και μένα, εγώ πότε θα βολευτώ; Με την στάση σας με αναγκάζεται να βρω άλλο πολιτικό καταφύγιο , μήπως και λύσω τα βιοποριστικά μου προβλήματα. Αλήθεια, πότε νομίζετε ότι μπορώ να το κάνω; Προλαβαίνω να εισχωρήσω ως μετανοημένος σε έναν από τους άλλους δυο συνδυασμούς ή είναι προτιμότερο να περιμένω ; Θα πρέπει στην αρχή να σας κατηγορώ δεξιά και αριστερά ή αρκεί το γλείψιμο στον νέο μου αρχηγό;
  Σας σέβομαι , αλλά πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω την ημιμάθεια μας σε ότι αναφορά την σωστή στρατηγική ενός εκλογικού αγώνα. Εντάξει ο καθένας έχει το τρόπο του και την πολιτική του αλλά εδώ μιλάμε για συνεχόμενα λάθη.
  Πρώτον: επιλέγεται για αρχηγό την κύρια Νάζου, μάλιστα την χαρακτηρίζεται, πρώτη μεταξύ ίσων. Εδώ μπορούν όλοι να διακρίνουν δυο λάθη σε ένα. Θα σας τα αναλύσω πολύ απλά , μήπως και καταλάβετε. Επιλέγετε την Δέσποινα μια μορφωμένη , ενεργή στους κοινωνικούς αγώνες γυναίκα που ουδέποτε ακούστηκε κάτι κακό για την προσωπική και κοινωνική της ζωή. Μα καλά πως θα κάνουμε ντόρο; δεν σας έχει πει κανένας ότι χωρίς ύβρεις και λάσπη δεν πάμε πουθενά; Αυτή η επιλογή μας οδηγήσει να μην έχουμε καμία διαφήμιση , έστω και αρνητική. Εδώ σε τούτο το μπλογκ ο Κύριος Ρουσουνέλος είχε δηλώσει και μάλιστα με περηφάνια ότι περιμένει να ακούσει τους λόγους της Δέσποινας. Δεν θα χαρακτηρίσω τον ίδιο αλλά η στάση του και η γνώμη του είναι επικίνδυνες για το καλό μας. Το κοινό καλό που μας δίνει την εξουσία και μετά παίρνει ο καθένας το κομμάτι που του αναλογεί. Ωραία , κύριε , την ακούσαμε, τι ακούσαμε; Αλήθειες , αλήθειες, αλήθειες. Δεν έταξε τίποτα , δεν έγλειψε κανέναν και από πάνω ο σταθερός και ορθολογικός της τρόπος ομιλίας μόνο απώλειες μας έφερε. Επειδή γνωρίζω, από ότι αποδεικνύεται περισσότερα από σας, λόγο τις εμπειρίας μου, έχω παρακολουθήσει ανελλιπώς ΤΕΛΕΑΣΤΥ και επίσης η μαζοχιστικές μου τάσεις, μου επέτρεψαν να παρακολουθώ τις μεταμεσονύχτιες σε επανάληψη συνεδριάσεις στο κανάλι της βουλής, σας δηλώνω: αν δεν ψελλίσει λίγο ο αρχηγός, ( να δείξει την αγωνιά του), αν δεν κάνει τις αναγκαίες παύσεις ( να χειροκροτήσουμε και εμείς , έτσι για να δείξουμε την συμμέτοχη μας), αν δεν ανάψει και κάνα καπνογόνο ( για να δείξουμε τον παλμό μας) ψήφους δεν παίρνεις. Αν δεν φωνάξει τα αυτονόητα « ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ», « ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ Η ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ» , « ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ» ( πάντα χρειάζεται ένας εχθρός, έστω και αόριστος , ενώνει την μάζα), πως θα κερδίσεις: αποκλείεται, αυτά είναι τα απλά που ισχύουν σε όλη την χώρα. Στην διακήρυξη σας, δηλώσατε όπως αναφέρω και πιο πάνω ότι είναι πρώτη μεταξύ ίσων. Όχι μόνο δεν φτιάχνεται μαντρί, το μαντρί θέλει έναν τσοπάνο , αλλά το καταργείται κιόλας.
  Το δεύτερο μεγάλο λάθος ήταν ότι δεν κατανοήσατε την ιδιαιτερότητα της εκλογικής μάχης , όσο αναφορά την Μύκονο. Εντάξει καλώς ή κακώς η Δέσποινα είναι επικεφαλής με αυτή θα πορευτούμε. Που ήταν η Δέσποινα όλο αυτό τον καιρό; Γιατί δεν χόρεψε στα πανηγύρια; γιατί δεν έκανε χαιρετούρες στον γιαλό; Πουθενά. Μα και οι υπόλοιποι υποψήφιοι ήταν «λίγοι». Όλοι η ΚΕΠΟΜ απούσα από το εκλογικό παιχνίδι. Ίσως καλύτερα γιατί όπου εμφανίστηκε μόνο λάθη έκανε. Έρχεται ο κύριος Μανιάτης στην Άνω Μερά και μας λέει: έχουμε μαχητές και ανθρώπους που πρόσφεραν σε πολιτικούς αγώνες. Οκ εντάξει, δεν είναι λάθος μπορείς να το πεις. Στην συνέχεια όμως συνεχίζει και λέει: έχουμε γυναίκες όπως η Άννα η Καμμή και η Δήμητρα Νάζου που προσφέρουν στο κοινωνικό ιστό. Άκυρος. Εντελώς άκυρος. Μάλλον επειδή δεν ζει εδώ, δεν γνωρίζει. Κύριε ,οι πολιτιστικοί σύλλογοι χρόνια τώρα , αφιλοκερδώς , διατηρούν την πολιτιστική ταυτότητα που πολύ σωστά η δημοτική αρχή έχει μηδενίσει με την ανεπάρκεια της, αφού και οι πέτρες γνωρίζουν ότι η πολιτιστική ταυτότητα δεν μπορεί να επιφέρει τουριστικό κέρδος. Θέλεις να ανέβουν οι γυναίκες στην Δημαρχεία και να τρέχουμε και να μην φτάνουμε από τα αυτονόητα που θα ζητήσουν; Αστές αυτές έξω , να έχουμε και εμείς άλλοθι, να καπηλευόμαστε τις δράσεις τους και ούτε γάτα ούτε ζημία.
  Τρίτο λάθος ,όχι τελευταίο αλλά θα σταματήσω εδώ διότι φοβούμαι ότι θα σας πέσουν μαζεμένα. Ο κύριος Μωράκης ( πως βάλαμε μη Μυκονιάτες στο ψηφοδέλτιο ακόμα να το χωνέψω, επιπλέον τους δώσαμε το βήμα να εκφέρουν άποψη, δηλαδή οι άλλοι υποψήφιοι που πούλησαν τοπικισμό και απευθύνθηκαν στα γνήσια τέκνα της Μυκόνου έκαναν λάθος και εμείς τα σωστά;) δήλωσε στο Γρυπάρειο: ότι ο δρόμος της Μυκόνου προς το φως θα έρθει μέσα από τον πολιτισμό…κάποιος επειγόντως να επαναφέρει τον κύριο στην πραγματικότητα. Αν κύριε , έχετε ρεύμα στο σπίτι σας, το λέω αυτό γιατί αν κρίνω από τις αποψεις σας μάλλον ζείτε σε άλλες εποχές, και θέλετε να μας γυρίσετε δεκαετίες πίσω, τότε που την Μύκονο επισκεπτοντάν ανθρωποι των γραμμάτων και της τέχνης, ανοίξτε καμία τηλεόραση και δείτε λίγο STAR, η Μύκονος λάμπει, τεχνητώς, χρόνια τώρα και καθημερινά, κατανοήστε το είναι πολύ απλό, δεν θέλουμε φως ,λεφτά θέλουμε. Είμαστε πρώτος προορισμός όχι επειδή έχουμε μουσεία και Δήλο , αλλά επειδή έχουμε, εκτός των άλλων, αφίσες με λογότυπα fuck me I’ m famous…μπορείτε αν θέλετε να πάτε στην δημαρχία και να πάρετε τα φυλλάδια που απαρτίζουν την επίσημη τουριστική καμπάνια και αφού τα μελετήσετε να προσαρμοστείτε.
  Αυτά τα λίγα, τα υπόλοιπα σε επόμενη φορά. Καληνύχτα.

  Δικαίωση!

  Το ποσοστό αποτελεί δικαίωση για την ΚΕΠΟΜ γιατί παρά την διακωμώδηση του εκλογικού αγώνα ,παραπάνω, το επίπεδο αντιπαράθεσης που επέλεξαν οι άλλοι συνδυασμοί ( για να είμαστε ακριβοδίκαιοι όχι όλοι οι υποψήφιοι αλλά οι περισσότεροι) δεν ξεπέρασε τον πάτο ή όπως λέμε στο νησί τον απόπατο. Δεδομένου δε της διαφορετικής πολίτικης πλεύσης της ΚΕΠΟΜ είναι θα έλεγα πολύ ικανοποιητικό. Το ποσοστό αυτό μας δίνει εκπροσώπηση, άρα πεδίο δράσης και ενημέρωσης. Επίσης χρόνο για μια διαφορετική πολιτική δράση εντός και κυρίως εκτός συμβουλίου. Σε προηγούμενο κείμενο μου είχα κατάθεση την προσωπική μου γνώμη, ότι η ΚΕΠΟΜ , πρέπει να δρα ανεξάρτητα από εκλογικά αποτελέσματα και να εκφράζει τις ανάγκες των πολιτών του νησιού μέσα από κοινωνικούς αγώνες. Νομίζω ότι αυτή η αναγκαιότητα, ως ένα βαθμό, εκφράστηκε και στην κάλπη. Φαίνεται ξεκάθαρα από τα ποσοστά αποχής, όχι μόνο στο νησί αλλά πανελλαδικά, ότι ο κόσμος γνωρίζει την ανεπάρκεια του εκλογικού συστήματος. Ένα σύστημα που μονό δημοκρατικό δεν είναι , αφού δεν έχουν όλοι οι μόνιμοι κατοικοι δικαίωμα ψήφου. Επιπλέον νομίζω ήρθε η ώρα να αναδείξουμε τις πρακτικές ενός τέτοιου συστήματος. Το σύστημα δεν είναι κάτι το αόριστο , είναι άνθρωποι που κατακτούν εξουσία και κυρίως την χρησιμοποιούν για να την διαιωνίζουν. Κατά την γνώμη μου είναι παραμυθάκι , ο σεβασμός της επιλογής της ψήφου, όταν η ίδια η επιλογή κλέπτεται ή αποσπάται εκβιαστικά. Γνωρίζουν άπαντες ότι λίγο έως πολύ αυτό έγινε. Όταν προσέρχεσαι στην κάλπη , χωρίς σεβασμό και γνώμονα τον συνάνθρωπο, γιατί εγώ να πρέπει να σεβαστώ την επιλογή σου; Μπορεί πολλοί να μιλάνε για πολιτικό πολιτισμό και πλαίσια δημοκρατικών αρχών , αλλά εγώ δεν είδα τίποτα απ’ όλα αυτά. Διάβασα ανώνυμα άρθρα που στοχοποιούν ανθρώπους στο διαδίκτυο, άκουσα στις ομιλίες των αρχηγών άλλων παρατάξεων τα ιδία. Μα πλην της ΚΕΠΟΜ καμία καθαρά πολιτική σκέψη δεν εκφράστηκε, μόνο αερολογίες και ύβρεις. Αν κάποιος δει, έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο, της ομιλίες των δυο νικητών της πρώτης Κυριακής δύσκολα θα μπορέσει να απομονώσει κάποιο πολιτικό σχεδιασμό. Δυστυχώς και οι δυο, επέλεξαν το ξεκατίνιασμα. Το αποτέλεσμα τους δικαιώνει. Η διαπλοκή, οι μίζες , τα ρουσφέτια και το τηλεοπτικό ξεματιάσματα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νεοέλληνα ψηφοφόρου, όπως εκφράζεται από την πλειοψηφία. Όπως ενεργείς στην ζωή σου με τα ιδία αυτά δεδομένα πας και να ψηφίσεις άλλωστε.

  Καλφάκης Δημήτρης

 4. Συγχαρητήρια για τις θέσεις και απόψεις που διατυπώνετε εγγράφως,ολόψυχα σας στηρίζω!!!εννοώ τον συνδυασμό που εκπροσωπείτε και την υποψήφια Δήμαρχο Κα ΚΑΜΜΗ ΑΝΝΑ!!!

 5. Δημήτρη μου,σε όλο αυτό το γκρίζο κομματικό τοπίο ,όπως το περιγράφεις,η Κα Καμμή και ο συνδυασμός της ,μου μοιάζει η καλύτερη πολιτική λύση για την Μύκονο.τουλάχιστον από αυτά που διαβάζω ,ξεχωρίζει από πολιτικό πολιτισμό και βούληση για να νοικοκυρέψει το νησί σε όλα τα επίπεδα….κάντε στην άκρη επιτέλους τα λαμόγια και τους υπηρέτες συμφερόντων…που δεν προσφέρουν απολύτως τίποτα στο νησί….

 6. Αγαπητοί κατοίκοι της Μυκόνου
  Με 105 ημέρες τουριστικής σεζόν εισθε ικανοποιημένοι οσο και ακριβά να πουλάτε ολες τις κατηγορίες καταλυμάτων το επόμενο ετος πηγαίνετε στην τράπεζα βαζόντας υποθήκη το ακίνητο
  παίρνωντας δάνειο για κεφαλαίο κίνησης της επιχείρησης για την σεζόν του καλοκαιριού αυτή ειναι
  η αλήθεια σε ολους τα τουριστικά μέρη ποίοι κερδίζουν τα τουριστικά γραφεία και οι τουρ οπερειτόρ
  του εξωτερικού και η κυβέρνηση μας λέει η τουριστική μας βιομηχανία αλλά τι κέρδη εχει.

 7. Κύριοι, Ενώ φωνάζατε και απειλούσατε, μαζί με τους φίλους σας για την αύξηση του ΦΠΑ στα Νησιά μέχρι τον Μάιο, τώρα δεν σας ακούμε!

  1. Κύριε Πασαλιάδη, το σχόλιό σας μόλις το είδαμε.
   Κάνετε κάποιο λάθος.
   Εξακολουθούμε να είμαστε κατά της θεσμοθέτησης ΦΠΑ 23% και μάλιστα όχι μόνο στα δικό μας νησί, αλλά …σε όλα τα νησιά και στις ορεινές και απομακρυσμένες περιοχές της πατρίδας μας.
   Χαιρόμαστε να μας παρακολουθείτε και να μας χτυπάτε καμπανάκια.
   Τυχαίνει όμως να δηλώνουμε θέση και παρουσία σταθερή και αταλάντευτη στην καρδιά των γεγονότων.
   Την καλημέρα μας!

   1. Γεια σας και Χρόνια Πολλά.
    Το κείμενο που μας στείλατε ήρθε δυσανάγνωστο.

    Το
    παρόν email στάλθηκε από ασφαλή υπολογιστή που προστατεύεται από το Avast.
    http://www.avast.com

    Markos Pasaliadis
    Mob. 6937699199
    Ath.2109820645
    Myk. 2289028394

    Στις 26 Δεκεμβρίου 2015 – 9:51 π.μ., ο χρήστης «Κίνηση Ενεργών Πολιτών

   2. kyrie Passaliadi
    to dysanagnosto afora sholio sas stin «epikoinonia» tou Istologiou tis KEPOM pou molis eidame.
    Efhomaste sta latinika na ftasei to mhnyma.
    Kalimera

 8. Ευχαριστώ για την απάντηση και αναμένουμε να ακούσουμε για τις ενέργειες που κάνετε και όχι μόνον σε επίπεδο ευχών.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: